رنگ کردن گاوصندوق همانند سایر محصولات، دارای مراحلی می باشد و رنگ گاوصندوق از تنوع بالایی برخوردار بوده و می توان از رنگ های مختلف برای این کار استفاده کرد. زیرا، برخی از افراد می خواهند که رنگ بدنه گاوصندوقشان با دکوراسیون منزل یا محل کارشان، تناسب داشته باشد. لذا، سفارش می دهند که رنگ گاوصندوق را مطابق دکوراسیون یا محل کارشان شود. معمولاً برای رنگ کردن گاوصندوق، از دو نوع رنگ کوره ای و روغنی استفاده می کنند. رنگ کردن این محصول نیز دارای مراحلی است که شامل: رنگ کف، تمیز کردن زیر کار، بتونه کاری، پوست آب، آستری زدن، دون پاشی و… می باشند. برای آشنایی بیشتر با این موضوع بهتر است تا در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات کامل را در این زمینه کسب نمایید.
انواع رنگ بدنه گاوصندوق کدامند؟
در بخش ابتدایی بیان کردیم که رنگ بدنه گاوصندوق دارای انواع مختلفی هستند. به خاطر وجود تنوع در رنگ های بدنه، هر یک از خریداران باید در زمان تهیه گاوصندوق به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند. لازم به ذکر است تا بدانید که اغلب افراد در زمان خرید گاوصندوق متقاضی رنگ های تیره هستند. زیرا فکر می کنند که رنگ های تیره، در مرور زمان همانند روز اول بوده و رنگ های روشن با مرور زمان کدر شده یا دچار رنگ پریدگی می شوند. در حالی که این گونه نیست و هر یک از رنگ ها با مرور زمان اگر به درستی بر روی بدنه قرار گرفته باشند و یا دارای کیفیت بالایی باشند، دچار هیچ مشکلی نخواهند شد. به طور کلی رنگ بدنه گاوصندوق شامل: دو نوع رنگ کوره ای و رنگ روغنی هستند. رنگ کوره ای همانطور که از نامش مشخص است، معمولاً دارای سطحی صاف و یکپارچه بوده و زمانی که بر روی گاوصندوق قرار می گیرد؛ یکپارچگی خود را حفظ کرده و دارای مزیت های بسیار زیادی است. رنگ کورهای به دو دسته تقسیم می شود که شامل رنگ مایع و رنگ پودری هستند.
رنگ مایع شامل: آلکید آمین، اپوکسی استر و آکریلیک است که اصطلاحا به آن رنگ خوش نشونده نیز گفته می شود. این محصول دارای رنگ های پایه ای بوده و معمولاً استحکام زیادی دارد. همچنین، میزان چسبندگی آن نیز بالا بوده و معمولاً برای فلزات و رنگ کاری گاوصندوق و سایر محصولات مشابه، کاربرد گسترده ای دارد. نوع دوم رنگ کوره ای به رنگ پودری یا پاششی معروف است که از آن فقط برای بدنه گاوصندوق استفاده می شود. علاوه بر موارد فوق، لازم به ذکر است تا بدانید که رنگ های پودری دارای مزیت های بی شماری هستند که تعدادی از آن ها شامل موارد زیر می باشند:
- دوام بیشتر
- عدم آسیب زدن به محیط زیست
- مقاومت بالاتر نسبت به رنگ های استاتیک
- داشتن جلوه ظاهری زیباتر
- مقاومت بالاتر در برابر ضربه
- قابلیت اصلاح و رفع مشکلات بدنه گاوصندوق
- عدم نیاز به سیستم هوا
- مقرون به صرفه بودن
چرا اغلب گاوصندوق ها تیره رنگ هستند؟
هر یک از شما عزیزان ممکن است سوال کنید که چرا اغلب گاوصندوق ها تیره رنگ هستند؟ در پاسخ به این سوال می توان بیان کرد که اغلب رنگ های تیره با محیط به راحتی تطبیق می پذیرند و به نوعی با محیط به راحتی ادغام می شوند. به یاد داشته باشید که اغلب سارقین شب به دزدی می روند و به همین خاطر، نمی توانند گاوصندوق را از سایر وسایل تشخیص دهند. زیرا، سارقین زمانی که به سرقت می روند، ترجیح می دهند لامپی را روشن نکنند. لذا، احتمال دیده شدن رنگ تیره گاوصندوق در مقایسه با سایر گاوصندوق ها بسیار کم است. اما اگر رنگ گاوصندوق به طور مثال قرمز باشد، در شب نیز به راحتی می توان آن را پیدا کرد. بنابراین اغلب افراد ترجیح می دهند تا گاوصندوق تیره را تهیه کرده و استفاده نمایند. با این حال انتخاب رنگ سلیقه ای است و هر فردی می تواند متناسب با نیاز و سلیقه خود، رنگی را برای گاوصندوق اش، انتخاب نماید.
رایج ترین انواع رنگ های بدنه گاوصندوق، شامل: مشکی، قرمز، سفید و طوسی هستند. در واقع می توان هر یک از انواع گاوصندوق های خانگی، بانکی، اسلحه ای، طلا فروشی، اداری و… را از طریق رنگ های بیان شده، رنگ آمیزی نموده و در بازار عرضه کرد. البته، گاهی اوقات متقاضیان خرید گاوصندوق، رنگ های خاصی مد نظرشان می باشد که در این صورت نیز باید آن را به صورت سفارشی سازی شده تهیه کنند. گاهی اوقات چون رنگ ها خاص هستند، هزینه زیادی را در بر خواهند داشت و هر یک از افراد پیش از انتخاب رنگ، باید به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند.
برای آشنایی با مراحل ساخت گاوصندوق بر روی لینک مربوطه کلیک کنید
آشنایی با مراحل رنگ کردن گاوصندوق
بیان کردیم که رنگ کردن گاوصندوق دارای مراحل بسیار زیادی می باشد که در این بخش از مطلب تلاش داریم تا شما عزیزان را با آن ها آشنا کنیم. مراحل رنگ کردن گاوصندوق ،به شرح زیر می باشند:
تمیزکاری و رنگ کف
در مرحله اول پیش از هر کاری باید گاوصندوق را از هر نوع آلودگی، چربی ها، گرد و غبار و… پاک کرد. سپس، کف آن را رنگ آمیزی نمود که به آن رنگ کف نیز گفته می شود. باید گاوصندوق را با کمک جرثقیل از روی زمین بلند کرد و سپس آن را در هوا به صورت معلق نگه داشت. در واقع، رنگ آمیزی کف گاوصندوق را از طریق پیستوله های مخصوص انجام داد.
تمیز کردن زیر کار
پس رنگ آمیزی کف گاوصندوق، نوبت به تمیز کردن زیر کار فرا می رسد. در این مرحله مجدداً باید سطح بدنه گاوصندوق و همچنین زیر کار را به طور کامل تمیز و پاکیزه نمود. در واقع، هر گونه پستی ها و ناهمواری هایی که روی بدنه یا درب آن وجود دارد را با استفاده از فرچه های سیمی رفع کرد. فرچه های سیمی، مخصوص این کار هستند و معمولاً به دستگاه فرز متصل می شوند. با کمک آن ها می توان هر قسمتی از بدنه گاوصندوق را که دارای ناهمواری هایی است، را و یک دست نمود. این فرچه ها معمولا به دستگاه فرز متصل هستند. لازم به ذکر است تا بدانید که معمولاً دستگاه فرز به نوعی یک ابزار کاربردی به شمار می آید که با انرژی برق کار کرده و بهترین گزینه برای یک درست کردن سطح گاوصندوق می باشد.
بتونه کاری و بندکشی
مرحله بعدی مربوط به بتونه کاری و بندکشی گاوصندوق می باشد که این مرحله یکی از مهم ترین های رنگ کردن گاوصندوق به شمار می آید و از اهمیت بالایی برخوردار است. لذا، افراد در زمان انجام این کار باید با دقت این مرحله را سپری کنند. در این مرحله هیچ بخشی نباید از دید نقاش مخفی بماند و همچنین هیچ قسمتی نباید بدون رنگ باقی بماند. پس از بتونه کاری نوبت به بندکشی فرا می رسد که باید تمامی درزها و شکاف های موجود روی بدنه گاوصندوق، بندکشی شوند. این کار باعث می شود که رنگ کردن گاوصندوق مشکلات مختلفی را به بار نیاورد. این مرحله، باید با دقت و مهارت بیشتری انجام شود تا نتیجه رنگ آمیزی نهایی گاوصندوق نیز مطلوب تر گردد.
پوسته آب در رنگ کردن گاوصندوق
مرحله بعدی مربوط به پوسته آب است که با این کار سطح بدنه گاوصندوق، کاملاً صیقل داده می شود. برای این کار معمولا از یک سمباده ساده استفاده کرده و هرگونه خط و خشی که روی بدنه گاوصندوق است را رفع می کنند. پس از مرحله پوسته آب، گاوصندوق به طور کامل آماده رنگ کردن می باشد.
برای آشنایی با گاوصندوق مستاجران بر روی لینک، کلیک کنید.
آستری زدن و دون پاشی
مرحله بعدی رنگ کردن گاوصندوق مربوط به آستری زدن است که از آن به عنوان شروع رنگ کردن گاوصندوق نیز یاد می شود. در این مرحله رنگی که برای گاوصندوق انتخاب شده است را با استفاده از دستگاه پیستوله به عنوان تست بر روی بدنه آن می زنند. در واقع، از آن به عنوان کاوری بر روی سطح بدنه گاوصندوق نیز یاد می شود. مرحله بعدی مربوط به دون پاشی یا رنگ آمیزی نهایی گاوصندوق است. در این مرحله، دهانه پیستوله کمی گشادتر شده و رنگ با قدرت و فشار بیشتری مجدداً بر روی بدنه گاوصندوق قرار می گیرد. با این کار رنگ ها روی بدنه گاوصندوق به صورت دون دون یا نقطه نقطه قرار داده می شوند. این مرحله نیز از اهمیت بالایی برخوردار بوده و نوع رنگی که در این مرحله استفاده می شود کاملاً مطابق سفارش مشتری می باشد.
سوالات متداول در رابطه با رنگ کردن گاوصندوق
- اغلب گاوصندوق ها چه رنگی هستند؟ اغلب گاوصندوق ها به رنگ مشکی یا توسی هستند.
- چرا اغلب گاوصندوق ها تیره رنگ هستند؟ زیرا، افراد فکر می کنند که این محصولات از امنیت بالایی برخوردار می باشند.
- مراحل رنگ کردن گاوصندوق کدامند؟ مراحلی بسیاری برای این کار وجود دارند که شامل: تمیزکردن، رنگ کف، بتونه کاری، بند کشی، پوسته آب، آستری زدن و دون پاشی هستند.
خلاصه مطلب
ما در این بخش از مطلب تلاش کردیم تا شما عزیزان را به طور کامل و مفصل با مراحل رنگ کردن گاوصندوق آشنا کنیم. به خاطر بسپارید که هر یک از شما عزیزان می توانید هر رنگی را برای گاوصندوق مورد نظرتان انتخاب کرده و آن را سفارش دهید. اگر سوال دیگری در این زمینه دارید و یا می خواهید اطلاعات بیشتری در رابطه با رنگ کردن گاوصندوق به دست آورید، می توانید با همکاران ما در ایران کاوه ارتباط برقرار نمایید. علاوه بر این، اگر می خواهید محصولی خاص را با رنگی متفاوت سفارش دهید، می توانید با همکاران ما تماس گرفته و هر نوع رنگی را مطابق با سلیقه و دکوراسیون مد نظرتان انتخاب نمایید.